joi, 27 martie 2008

Fenechiu la CJ. Fis sau certitudine?

Vad ca tot apar stiri insistente despre o eventuala candidatura a deputatului Relu Fenechiu la presedentia Consiliului Judetean. Pana acum cert e ca doar Adriana Saftoiu a declarat, cu ceva timp in urma, ca ar fi consultantul deputatului iesean pentru campania de la CJ. Iar ziarul Cotidianul reincalzeste acest bors astazi. Binenteles ca stirea a fost preluata pe plan local si data ca certitudine. Totodata, firma de consultanta a sotilor Saftoiu a emis un comunicat prin care se vrea negarea unei legaturi intre Adriana si baronul iesean. Fenechiu nu confirma pana in acest moment candidatura sa pentru CJ.

Stau si ma intreb: de ce ar candida Fenechiu la CJ? Si ce sanse ar avea? Motivul real sunt sigur ca nu-l vom afla niciodata. Fie ca va fi fortat de centru, fie ca-si doreste acest lucru, cred ca prezenta lui Fenechiu in aceasta lupta ar complica evolutia campaniei si a votului. Cred insa ca nu are sanse sa devina presedinte de CJ.

Pana la confirmarea oficiala a candidatului PNL la sefia CJ, voi considera aceste stiri despre Fenechiu in categoria celor de genul "Iliescu candidat la Primaria Bucurestiului". Adica niste fisuri. Daca Fenechiu va fi cu certitudine candidatul PNL la presedentia CJ, atunci cred ca incercarea sa va fi un mare fis. Ramane sa vedem cand se va fisai Relu: inainte sau dupa campanie.

Niciun comentariu: