joi, 10 aprilie 2008

Flaiser s-a dus. La PD-L

In sfarsit sa confirmat. Lucian Flaiser a plecat la PD-L. Si probabil va fi candidatul acestui partid pentru fotoliul de presedinte al CJ. Era aproape firesc. El asta isi dorea de la PSD. Nu un post la centru ca parlamentar. PD-L i-a oferit sansa aceasta. Si garantia ca, daca nu iese presedinte, va fi desemnat pe un colegiu de deputat in toamna. Asa ca Flaiser nu a pierdut nimic.

Impreuna cu Flaiser au mai plecat alti pesedisti: Gabriel Surdu, sotii Agrigoroaie, Adrian Iurcan, Romeo Ciobanu. Trambita PD-L afirma bombastic: "sase din greii PSD au trecut la PD-L". Putin cam fortat. In afara de Flaiser si Surdu, restul sunt nesemnificativi. A, poate inca unul. Antonela Agrigoaroaie poate fi considerat greu/grea doar daca ne uitam la gabarit si cantar.

In schimb altceva observ. Au plecat sase persoane. Cinci dintre ei au fost si au ramas apropiati ai senatorului Ion Solcanu. Astept sa vad si alte miscari. Vor mai fi si altii care vor pleca din PSD cu destinatia PD-L. Cati primari? Cati consilieri locali si judeteni? Cati parlamentari?

Niciun comentariu: