joi, 10 aprilie 2008

Fenechiii maninca rahat. Degeaba

Il stiu pe Anghel Ficu de cand era un student mediocru la ETH. De cand umbla, cu caciula in mana ca la pomana, pe holurile facultatii pentru a se ruga de profesori sa-l treaca examenele. De cand, impreuna cu colegii de an si de camin, faceam caterinca de el si de alti papagali ca el.

Vad ca a ramas la fel de mediocru. Am urmarit un comunicat dat de acest personaj. Condamna PD-L ca a acceptat in randurile sale acesti pesedisti. Ba mai mult, insista pe ideea reinvierii FSN.

Stiu foarte bine ca baronul Fenechiu negociase cu Flaiser o astfel de miscare. Adica, Flaiser sa treaca in PNL cu aceste persoane la brat si sa devina candidatul liberalilor la CJ. Cum Flaiser i-a refuzat nu mai e bun. E un rebut. Cum asa! Pai adineauri il vroiati. Acum nu mai e bun?

Reactia lui Ficu face mult rau liberalilor. Daca primele reactii ale lui Nichita au fost rezervate si de bun simt, reactia PNL este suspect de vehementa si acuzatoare. De parca cei 6 ar fi parasit PNL si nu PSD. Iar aceasta atitudine lasa impresia ca PNL va trebui sa faca, in campanie, treaba murdara a PSD. Adica, sa-i atace pe Oprea&comp pentru a-i face cale libera lui Nichita. Iar comunicatul lui Ficu nu va face altceva decat sa dea apa la moara pedelistilor in a pedala pe intelegerile subterane dintre PSD si PNL. Practic, o miscare gratuita si gresita a PNL care, fie vorba intre noi, s-a scarpinat in ... fara sa-i manance.

Niciun comentariu: