joi, 10 aprilie 2008

Alte demisii din PSD!?

Dupa plecarea lui Flaiser din PSD Iasi apele s-au tulburat foarte tare in ograda lui Nichita. Nu din cauza lui Flaiser, ci din alte motive. Surpriza a fost ca grupul nemultumitilor e mult mai mare si toti sunt decisi sa plce. Pe rand. Surpiza cea mai mare a fost vicepresedintele Gabriel Surdu. A urmat Ionel Agrigoroaie, care a mai avut o tentativa de a-l parasi pe Gigi. Pe langa cei sase de azi mai urmeaza cativa. Exista multe informatii pe piata, suspiciuni si scenarii. Nu stiu cate sunt credibile. Insa am incercat sa aflu cat mai multe asa incat sa ma apropii de adevar.

Unul sigur care va pleca este Iovu Brezuleanu. Tot din echipa lui Flaiser de la CJ va mai fi cel putin un consilier judetean. In acelasi timp, sunt sanse mari ca 4-5 actuali primari si inca 4 candidati ai PSD la primarii de comune sa faca pasul dupa Flaiser. Cu o parte din organizatii. Totul se va petrece in curand, aproape de startul campaniei, asa incat PSD sa nu mai aiba timp de reactie. In acelasi timp, este de asteptat ca o parte din membrii de partid din zonele coordonate de Surdu si Agrigoroaie sa faca pasul la PD-L.

Toate acestea sunt doar intentii si nu neaparat se vor concretiza. Exista posibilitatea ca Nichita sa-i faca pe mare parte dintre cei in cauza sa se razgandeasca. La fel de adevarat este ca si Solcanu lucreaza aprig in subterane contra lui Nichita. Ramane de vazut ce se va intampla in perioada urmatoare.

Parerea mea e ca dupa alegerile locale se va decide totul. In functie de rezultatele PSD la Primarie, CJ si in judet, lupta interna se va transa de o parte sau de alta.

Niciun comentariu: