sâmbătă, 10 mai 2008

Relu Fenechiu, un jeg cu tupeu

Nu sunt fan Danut Prisecariu sau Tele M. In acelasi timp nu am nimic in comun cu Sabin Orcan. Ba chiar ar exista multe motive sa-l iau la "11 metri". Dar asta nu ma impiedica sa nu fiu de partea lui Orcan in chestiunea care s-a intimplat cu citeva minute in urma pe Tele M.

Tovarasul Fenechiu, cel care se crede buricul pamintului si stapinul Iasului, a fost invitat la emisiunea lui Orcan de la Tele M. Dupa primele intrebari adresate de moderatorul Orcan invitatului sau, Relu Fenechiu s-a trezit pe maidan, si, ca sa-l citez pe jurnalist, a trecut la un limbaj de golan. Da, un limbaj de golan jegos si cu tupeu care a inceput sa arunce cu acuze in stinga si in dreapta. Pentru simplul fapt ca intrebarile erau incomode!

Dar daca Fenechiu este asa de curat si cinstit, ce s-a buricat in halul acesta? Acest nesimtit chiar nu are limite? Emisiune a fost intrerupta subit chiar cind cei doi se certau mai tare si s-a bagat un calup de publicitate. dupa acest calup, se parea ca cei doi s-au calmat. Moderatorul Orcan a punctat citeva chestiuni importante pentru spectatori in timp ce Fenechiu rinjea ca un dobitoc. Orcan a continuat cu intrebarile incomode. Nici Relu nu s-a lasat. A inceput iarasi sa vorbeasca urit, sa-l acuze pe Orcan ca e corupt, minjit si cumparat cu bani de alti adversari politici ai sai.

Binenteles ca emisiunea nu mai putea continua in acest hal. Concluzia a fost trasa tot de Orcan: Fenechiu are un comportament si limbaj de GOLAN, si demonstreaza ca nu a evoluat deloc de la statutul de bisnitar cu care este cunoscut de ieseni. Desi se pretinde a fi un lider, Fenechiu nu este decit un NIMIC. Dar un NIMIC cu TUPEU JEGOS.

Un comentariu:

onciu spunea...

Domnule,cu Fenechiu nu mai poate discuta nimeni si nu poate nimeni sa-i mai stea in fata.A ajuns,dumnealui prea mare in Iasul acesta.Acum patru ani,cand a candidat la primaria Iasi,nu se comporta asa.Si atunci ce s-o fi intamplat?Nu cumva,aceasta urcare prea rapida,pe linia afacerilor si pe linie politica schimba intr-atata oamenii incat le ia mintile? Cred ca aceste lucruri au contribuit la atitudinea pe care a avut-o la postul de televiziune Tele'M,fata de domnul Sabin Orcan,un jurnalist onest si demn.Nu va lasati calcati in picioare de acesti parveniti politici si material,domnilor jurnalisti,ca lucrurile se vor pune in ordine,pana la urma.