marți, 13 mai 2008

Cit de prost este Adomnitei?

Din punctul meu de vedere este. Destul de prost. Iar acest lucru il judec din perspectiva a ceea ce a facut de curind in campanie. Caci pentru ce a facut ca ministru s-au pronuntat altii cu privire la cit de capabil este. A scris si presa despre ce inseamna MEC sub conducerea sa si a PNL, asa ca nu are rost sa mai intru in detalii.

Dar sa revin. Am vazut de curind o incercare stupida a ministrului Adomnitei de a fura o idee de campanie a PD-L. O prostie enorma. Cum sa poata crede baietii astia de mingi de la Fene SRL ca vor cistiga voturi furind "tizingul" altcuiva. Mai rau si-au facut. Caci atunci cind vine vorba de PNL lumea s-a saturat de furaciunile lor. Au mai comis-o si pe asta. Vor zice iesenii: "Ce dracu nu le mai ajunge? Maine poimaine ne vor fura si gardul de la casa sau usa de la apartament. Chiar nu mai au limita?" Practic, in loc sa cistige voturi, Adomnitei pierde: voturi, imagine, simpatie.

Cit despre reclama... Am vazut un Adomnitei pozind pe post de "erou" care rupe lanturile cu care este inchisa administratia locala pentru ieseni. Adica, un fel de van Damme sau cine stie ce alt matracuc dintr-asta din filme. Penibil. Arata ca un papagal. Parca il vedeam pe avortatul ala din reclama de la "Mr. Musculo".

Un comentariu:

onciu spunea...

Adineaori,citeam pe site-ul Newsiasi,faptul ca Adomnitei nu a furat ,,tizingul,, Deshide Iasul de la domnul Oprea,ci este o replica la inchiderea Iasului,iar acest domn liberal,multipotent,va veni la 1 iunie,va rupe lanturile si va intra in turul al doilea.Cred ca atat liberalii cat si Adomnitei sant niste naivi,din acest punct de vedere.