joi, 8 mai 2008

DNA, instrument pentru cei smecheri

Ieri, am fost martorii unui nou episod care ne confirma ca DNA este folosit de cei smecheri pentru a-si rezolva problemele. In speta, e vorba de retinerea unor persoane apropiate lui Gigi Becali care aveau asupra lor o suma mare de bani. Si, care se presupune ca era destinata echipei U Cluj pentru a o incurca pe CFR.

Desi sunt fan Steaua, nu pot sa-l sufar pe prostul asta de Becali. Dar aici el este o victima. DNA a lucrat ca si complice pentru Arpad Paskany, patronul CFR. Va intrebati de ce? Simplu! Retinerea celor cu banii inaintea meciului a facut sa para ca Gigi Becali nu se tine de cuvint fata de U Cluj. In acest fel, cei de la U, deja retrogradati, au fost lipsiti de motivatia financiara.

Este clar ca DNA a avut rol de a ajuta pe patronul lui CFR in lupta cu Becali. Si mai am citeva argumente. Seful PD-L, Emil Boc, i-a dat pe tava lui Paskany mai multe zeci de hectare de teren in Cluj pentru dezvoltari imobiliare. Pe gratis. Pentru primarie, caci smecherii care au aprobat si-au primit spaga. A fost si un dosar la DNA. Care a murit frumos. Pai, Daniel Morar nu e sluga lui Basescu? Pai, Daniel Morar nu e din Cluj si a fost promovat la solicitarea Monicai Macovei si Emil Boc? Pai, nu e clar ca, DNA a facut practic un serviciu pentru PD-L ajutindu-l pe Paskany sa ia titlul de campion? Ba da!

Niciun comentariu: