vineri, 23 mai 2008

Batalia pentru Consiliul Judetean

Am vazut aseara confruntarea de la Tele M dintre Simirad, Cirlan si Fatu. De departe, Cirlan a fost mai bun decit Simirad. A avut un discurs percutant, tot timpul cu ochii in camera, adresindu-se direct telespectatorilor. simirad a vorbit mai poticnit si s-a lansat in analizarea unor aspecte fara sens. Poate discursul sau mai asezat, poticnit si popular merge bine la tara. in schimb Tele M nu ajunge pina acolo. Clar este ca emisiunea era pentru electoratul din mediul urban, unde trebuie mesaje clare si la obiect. Cirlan a facut asta si cred ca va cistiga detasat pe municipiu. Ramine de vazut care va fi proportia scorului in mediul rural si cum va influenta aceasta ierarhia finala.

Nu am pomenit nimic de Fatu pentru ca oricum e pe linga. La fel cum e si Dobre. Pentru mine este clar ca batalia se da intre Simirad si Cirlan, iar sansele cele mai mari le are Cirlan, in conditile in care in municipiul Iasi a cistigat detasat batalia.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da, stimate D-le Neamtu, si eu cred ca DAn Carlan este cel care merita sa castige batalia pentru consiliul judetean. Simirad este depasit pe toate planurile.....si asta nu este o noutate ci doar o stare de continuitate. Nici ca primar nu a excelat, asa ca nu pot intelege nostalgia unora. Discursul sau este greoi, incoerent si de multe ori incorect din punct de vedere al logicii si regulilor gramaticale. Este jenant! De fapt....de la el ne putem astepta la orice...daca se iveste pe parcurs ceva mai bun, nu va ezita sa isi paraseasca functia.
A mai facut acest lucru si cand a plecat in Cuba, calcand in picioare increderea iesenilor!!!

onciu spunea...

Domnilor,cred ca trebuie sa fugim cat mai tare de Simirad,pentru ca dupa mine este un mare carierist.A plecat la inceput cu PNT-cd,ajungand primar cu voturile iesenilor nu mai putin de trei legislaturi.Este adevarat ca a facut niste treburi bune la primarie,dar si-a facut si o vila in coasta Iasului care sfideaza orice om de bun simt.Dupa ce s-a asezat bine in fotoliul de primar,a inceput sa fluture in fata PSD si a domnului Iliescu,asa-zisul Partid al Moldovenilor iar Iliescu,milos din fire i-a dat un post,de vis,acela de ambasador in Cuba.Dumnealui este un om mai mult decat realizat,dar vrea cu orice pret sa ne mai conduca o data intr-o functie inalta.Ramane de vazut daca vor fi de acord atat cei din judet cat si cei din municipiul Iasi.Cred ca la varsta aceasta de 67 ani,domnul Simirad ar avea nevoie de odihna,pentru ca viata nu este chiar asa de lunga.